5àsec za profesionalce

5àsec je prisutan i u korporativnom sektoru i nudi brojna rešenja i usluge kompanijama.

Za više informacija

Kontrola troškova
Držite vaše troškove pod kontrolom. Možete ih ograničiti i biće vam naplaćeni po izvršenju dok istovremeno uživate u sistemu naplate koji je prilagođen vama.
Ušteda vremena
Vaša radna odela i uniforme biće u potpunosti zbrinuti za optimalne rezultate i udobnost, grupisani zajedno i zapakovani.
Autonomno osoblje
Olakšava im svakodnevni život, ne moraju plaćati unapred i imaju pristup najvećoj mreži prodavnica hemijskog čišćenja koja posluje pod robnom markom.
Optimizacija organizacije
Vaša administrativno i finansijsko odeljenje produktivnija je i upravlja budžetom na daljinu, zahvaljujući namenskom extranet sajtu.
Uživajte u profesionalnom kvalitetu usluge
Kroz celokupnu 5àsec mrežu, tim posvećenih profesionalaca je tu da zadovolji vaše potrebe. Možete biti sigurni da ćete dobiti besprekorne rezultate i uživati u visokom nivou usluge.

Otkrijte naše usluge

Čišćenje radnih uniformi

Poverite čišćenje uniformi 5àsec-u, uštedite vreme i rasteretite vaše zaposlene. Nakon što nam predate vaše artikle, oni će biti detaljno pregledani kako bi se utvrdio najoptimalniji metod čiščenja.

Za optimalne rezultate, artikli će proći pred-tretman tokom kojeg će se ukloniti fleke, nakon čega će se artikli proći vodeno ili hemijsko čišćenje. U sledećoj fazi, artikli se peglaju i prolaze kontrolu kvaliteta, nakon čega vam se isporučuju u posebno obeleženim pakovanjima.

Usluga pranja veša

 

Potrebna vam je usluga profesionalnog pranja veša? Ukoliko odaberete 5àsec, štedite novac i vreme nezavisno od količine veša. Naši eksperti koriste tehnike, proizvode i materijale koji su prilagođeni specifičnostima artikala koje čistite, kako bi obezbedili maksimalne rezultate.

Konsijerž usluga

 

 

Uživajte u preuzimanju i isporuci artikala vaših zaposlenih u prostorijama vaše kompanije.

Drop & Go usluga

 

 

 

Preuzimanje i isporuka radnih uniformi u vašim prostorijama uz „online“ kontrolu troškova. Usluga se može organizovati u prostorijama javnih garaža, autobuskih i železničkih stanica, kioska, benzinskih pumpi itd.

Ključne činjenice
  • 5 kontinenata
  • 34 države
  • 1,800 poslovnica
  • 114,000 klijenata dnevno
  • 285,000 artikala nedeljno

U nas imaju poverenja

Kontaktirajte nas direktno

Zatražite ponudu

Kontaktirati ćemo vas u roku od 48 sati
Kontakt podaci
(lična zaštitna oprema)