Sve / Osnovne usluge

Pranje i čišćenje

Najbolje rešenje za vašu odeću

Hemijsko čišćenje i pranje veša su dva različita procesa čišćenja, prilagođena prirodi tekstila, koje će izvršiti naši stručnjaci nakon pregleda vašeg tekstila.

Svaki odevni predmet i tekstil zahtevaju poseban tretman. Naši timovi stručnjaka zaduženi su za pregled odeće i njenog sastava kako bi izvršili najadekvatnije čišćenje.

Niz deterdženata za pranje tekstila koji je ekskluzivno razvio 5àsec koristi se u procesu pranja kako bi se očistio, odmastio, omekšao i u skladu sa potrebama izbelio tekstil. Ti procesi su automatizovani, odvijaju se na pogodnoj temperaturi i u optimalnom vremenskom roku za vaš tekstil.

Za pranje u osnovi je potrebna voda koja može da isuši neka od krhkih vlakana.

Zbog toga se hemijsko čišćenje preporučuje na mnogim etiketama za negu.

Mašina za hemijsko čišćenje slična je mašini za pranje veša, ali je veća i deluje u zatvorenom ciklusu: solvent se sakuplja sistemom za reciklažu, filtrira i ponovo koristi tokom sledećeg ciklusa čišćenja.

Zahvaljujući našem odeljenju za istraživanje i razvoj, 5àsec nastavlja da testira ekskluzivnost novih proizvoda koji su predstavljeni na tržištu. Mi razvijamo inovativna i alternativna rešenja u skladu sa našim ekološki sve prihvatljivijim pristupom s ciljem da klijentima ponudimo najbolja rešenja.

5àsec saveti

Svakom odevnom predmetu je potreban poseban tretman.

Ne skidajte etikete sa uputstvima za održavanje tekstila. Bez etiketa, tekstil više nema ličnu kartu!