Kartica ,,Privilege"

Nema potrebe da budete kralj da biste bili privilegovani.
Kako se dobija
UČLANJENJEM U "PRIVILEGE" KLUB, OSTVARUJETE SLEDEĆE POGODNOSTI:

10% popusta na sve usluge tokom cele godine

10% popusta na usluge čišćenja odeće, kućnog tekstila, sve ekspert usluge (Apret, Maxima, Impregnacija, White+, Starching, Zaštita od moljaca i grinja) i krojačke usluge itd.

Redovne promocije

Uživajte u promocijama u vašoj lokalnoj 5àsec radnji pre svih.

Navlaka za odeću

Članovi kluba dobijaju ekološku bio-razgradivu navlaku za odeću, koja uz pomoć dve pregrade koje ima, služi kao torba za donošenje stvari na čišćenje odnosno kao navlaka za isporuku očišćenih artikala.

KAKO SE UČLANITI U "PRIVILEGE" KLUB?

Učlanjenje se može obaviti u svim 5àsec poslovnicama

Godišnja članarina iznosi 1,100RSD

Karticu dobijate odmah, na licu mesta

Uživajte u brojnim pogodnostima članstva u našem "Privilege" klubu…

Često postavljana pitanja

Kako da se učlanim u "Privilege" klub?

Da biste postali korisnik "Privilege" programa potrebno je samo da popunite registracioni formular koji je dostupan u svim 5àsec poslovnicama i da platite godišnju članarinu koja iznosi 1,100RSD. Važa "Privilege" kartica će biti izdata odmah i možete početi sa njenim korišćenjem!

Svako punoletno lice se može pridružiti "Privilege" programu. Kartica je strogo lična. Važe članstvo u programu uslovljeno je prihvatanjem odredbi i opštih uslova korišćenja kartice

Da li mogu da koristim karticu u svim 5àsec radnjama?

U pogodnostima "Privilege" kartice možete uživati u svim 5àsec poslovnicama u Srbiji. Bez obzira na to, u slučaju pripejd kartice / pretplate koju ste kupili, vaša kartica se može koristiti samo u poslovnici u kojoj ste je kupili.

Kako mogu uživati u pogodnostima moje kartice?

Kako biste uživali u pogodnostima koje dolaze sa vašom karticom, potrebno je da pokažete svoju karticu svaki put kada koristite našu uslugu.

Da biste nastavili da uživate u svim pogodnostima koje dolaze sa vašom karticom, molimo vas da nas obavestite o bilo kojoj promeni u registracionim informacijama, tj. Vašoj adresi ili imenu ili bilo kojim drugim podacima.

Kako da obnovim moju karticu

Jednom kada istekne vaša kartica (datum isteka se nalazi na računu kupovine vaše kartice), sve što treba da uradite je da popunite obrazac za obnovu u svojoj poslovnici i da platite godišnju pretplatu u iznosu od 1,100RSD.

Vi ćete zadržati svoju inicijalnu karticu čija validnost će se produžiti za još godinu dana. Nova kartica će vam biti izdata na svake 4 godine.

Kako da otkažem svoje članstvo u "Privilege" klubu?

Potrebno je da podnesete zahtev u svojoj poslovnici i vratite svoju Privilege karticu. Kako je godišnja fiksna naknada već uplaćena, a ista neće biti vraćena.

Vaša kartica je izgubljena, ukradena ili oštećena?

Ukoliko Član izgubi ili ošteti Karticu ili mu ona bude ukradena, novu dobija u bilo kojoj 5àsec radnji, popunjavanjem registracionog formulara.