Sve / Nega tekstila

Zaštita od grinja

Savršena briga koja će vas zaštititi od ovog svakodnevnog neprijatelja

Tretmanom protiv grinja 5àsec pomaže da zaštitite posteljinu i odeću u domaćinstvu. Na taj način štitite se od alergija i možete uživati u dugoročnom olakšanju.

5àsec se pomoću inovativnih proizvoda oslobađa grinja koje se pričvršćuju na vlakna vašeg tekstila u svrhu zaštite od alergija kako biste uživali u dugoročnom olakšanju.

5àsec dobro zna, grinje su štetne za zdravlje svih ljudi, u bilo kojoj životnoj dobi.

Grinje prašine (Dermatophagoides Pteronissinus) su svuda i imaju tendenciju brzog razmnožavanja ukoliko se predugo čeka do tretiranja svog tekstila.

Da bi izbegli bilo kakvu alergijsku reakciju, naše odeljenje za istraživanje razvilo je efikasnu i 100% prirodnu negu, napravljenu od esencijalnig ulja limuna i eukaliptusa, koja upotpunjuje pranje i čišćenje.

Da biste sprečili širenje tih sitnih stvorenja i alergena koje stvaraju, iskoristite dobru naviku da svoju sobu prozračite (pola sata dnevno), izbegavajte pregrevanje (mak. 18 °) i usisavajte mebl i tepihe (najmanje 1 put nedeljno).

5àsec saveti

Pazite adekvatno na vaš tekstil. Dva puta ili barem jednom godišnje odnesite posteljinu i kućni tekstil u hemijsku čistionicu.

Prekrivači, posteljina, navlake, zavese... trebaju posebnu negu!