Legal notice

1. PREZENTACIJA vebsajta VVV.5ASEC-FR

Ovaj sajt (u daljem tekstu kao "sajt") objavljuje

DCI SA (5asec)
1-3 Route de Jussi
1225 Chene Bourg
Geneva - Svitzerland
Telefon: 0041 (0) 22 860 80 40
Savezni broj: AP 660-1985998-5
PDV: 457 043

Direktor:
g-din Nikolas Boucault

Razvoj vebsajta:

Agence Gardeners
Zac de Valparc
74330 Poisi
Francuska
Telefon: +33 (0) 4 50 244 244

Veb hosting:

OVH

Za kontakt vebmastera:
Ako primetite bilo kakvu anomaliju, ili ako želite da kontaktirate primarnog vebmastera,
pošaljite e-mail na contact@5asec.com

2. Intelektualna svojina

Sajt i bilo koji od pripadajućih sadržaja i elemenata (tekstualni i vizuelni sadržaji, fotografije, video, grafički standardi, baze podataka, itd), uključujući marke, logotipe i imena domena prikazane na ovom sajtu su vlasništvo 5asec Group SAS , holding kompanija 5asec grupe. Ime domena vvv.5asec.com je vlasništvo DCI SA, kompanije koja pripada 5asec grupi koja upravlja 5asec Vebom i upravlja sajtom.

Bilo kakva reprodukcija, predstavljanje, modifikacija, objavljivanje, prenos ili narušavanje svih ili dela ovog sajta ili njegovog sadržaja, bilo kojim postupkom i na bilo kom mediju, je zabranjena. Svako neovlašćeno korišćenje sajta ili njegovog sadržaja, kao i bilo kojih informacije koje se nalaze na sajtu su na odgovornost korisnika i čine falsifikovanje, i sankcionisaće se u skladu sa važećim propisima. Dekompilacija ili pokušaj dekompilacije sajta, pristup hosting infrastrukturi na nelegalan način, ili izdvajanje podataka iz baze podataka na stranici je zabranjena i prouzrukuje odgovornost za kršenje poverljivosti, falsifikovanje, nelojalna konkurenciju ili oštećenje imidža brenda.
Nijedan deo ovog sajta ne može se kopirati, umnožavati, izdvojiti, modifikovati, objavljivati, izmeniti, prenositi, emitovati ili distribuirati u celini ili delimično u bilo kom obliku i na bilo koji način, bez prethodne pismene saglasnosti DCI SA. Saglasno uslovima korišćenja, korisnici su ovlašćeni za pristup i korišćenje ovog sajta u skladu sa svojim ličnim ili profesionalnim potrebama. Svaka upotreba izričito odobrena od DCI SA iz bilo kog dela sajta vrši se bez distorzije, modifikovanja ili promene njegovog sadržaja na bilo koji način, pod uslovom da se autorstvo i izvor sadržaja (vvv.5asec.com) sistematski pominju.

Fotografija i slika kredit: zatvarača Stok, Thinkstock, Istockphotos, Alban Nieroz, Janis Ourabah
Fotograf
Programski sadržaji: dci SA

3. Nezavisnost

Proizvodi i usluge prikazani na ovom sajtu se distribuiraju preko mreže distributera. Distributeri su kompanije / pravna lica koja deluje za svoj račun, bez solidarnosti između sebe. Oni su stoga u
potpunosti odgovorni za informacije koje se nalaze u podsajtovima za svaku zemlju, kojima upravljaju distributeri pod njihovom punom odgovornošću.

5asec grupa SRS ili dci SL može, u bilo koje vreme i bez prethodne najave, raditi na poboljšanjima ili promenama u proizvodima, ponudama ili uslugama na sajtu.

4. Hiperveze

Sajt omogućava pristup drugim sajtovima preko hiperveza. Kao ni 5asec Grupa SRS ni dci SL ne upravljaju tim lokacijama, oni nemaju kontrolu nad svojim sadržajem i zbog toga se ne može smatrati da su na bilo koji način odgovorni za sadržaj bilo koje stranice drugog sajta, niti za bilo kakvo potencijalno prikupljanje ili prenos podataka o ličnosti, postavljanje kolačića ili bilo koji drugi proces koji se koristi u iste svrhe. Osim toga, dci SA i 5asec grupa SRS se odriču bilo kakve odgovornosti ili solidarnost sa izdavačima sajtova trećih strana koje pružaju link do sajta.

5. Kolačići

Želeli bismo da postavimo kolačiće na vaš računar kada posetite sajt. Kolačići nam ne omogućavaju da vas identifikujumo. Oni se koriste za prikupljanje i čuvanje informacija o šablonima vaših pretraživanja sajta. Kolačići se koriste za [A completer]. Ako ne želite da naš sajt skladišti kolačiće na vašem računaru, možete ih isključiti preko postavke pretraživača. Molimo vas da pratite korake navedene u nastavku, u zavisnosti od toga koji pretraživač koristite (najčešći pretraživači su navedene u nastavku):
 

Za Mozilla, idite na:
• Edit Preferences
• Privatnost
• Kolačići
• Viev kolača. Od sada (dostupno za poštansko sanduče i pretraživač):
• ili izbrisati sve kolačiće,
• ili brišete pojedine kolačiće.

Za Firefox, idite na:
• Tools
• Opcije
• Privatnost
• Kolačići
• Viev cookies. Od sada:
• ili izbrisati sve kolačiće,
• ili brišete pojedine kolačiće.

Za Internet Ekplorer, idite na:
• Tools
• Internet Options
• Obriši kolačiće

6. ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA I REGISTRACIJA SA CNIL (FRANCUSKI USTANOVA ZA ZAŠTITU
PODATAKA LIČNOSTI)

Fajl koji sadrži lične informacije koje mogu biti prikupljeni putem sajta je registrovan u CNIL i obezbeđen je kako bi se izbegli gubitak podataka ili korupcija. Prilikom posete sajtu, moguće je da ćete navesti neke lične podatke, kako bi se odgovorilo na vaše zahteve za informacije preko naše online forme. Ovi podaci su prikupljeni za potrebe analize i u komercijalne svrhe, u skladu sa saglasnosću datu putem sajta. Lični podaci se čuvaju na sigurnom, bezbedno i tajno u Švajcarskoj DCI SA, jedinom primaocu. Treba napomenuti da prema CNIL, Švajcarska pruža adekvatan nivo zaštite podataka u skladu sa važećim zakonom.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka Francuske od 6. januara 1978. godine & # 34; Informatike i Libertes & # 34 ;, imate pravo na pristup, da modifikujete, ispravite i izbrišete svoje lične podatke. Možete ostvariti ovo pravo slanjem zahteva na: dci SA 1-3 Route de Jussi, 1225 Šen Bourg, Telefon: 0041 22 860 80 40 / vvv.5asec.com.

7. ODGOVORNOST

Informacije sadržane na sajtu su obezbeđene samo u informativne svrhe i nisu obavezujuće. Ni 5asec grupa SRS, niti dci SL ne može da garantuje tačnost, kompletnost ili pravovremenost takve
informacije. Informacije sadržane na sajtu mogu da sadrže tehničke greške ili greške u kucanju. Izmene se mogu implementirati na redovnoj osnovi, u skladu sa Uslovima korišćenja. Naročito, informacije sadržane na sajtu ne predstavljaju nikakav oblik saveta ili preporuke korisnicima, koji su na taj način u potpunosti odgovorni za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu ili predrasude nastale na osnovu njih ili bilo koje treće strane, bilo da su materijalne ili nematerijalne, dokle god su izazvani ili proistiću od upotrebe sajta od strane njih ili bilo kog drugog lica koje oni ovlaste da koriste sajt. Nijedan metod prenosa preko interneta nije potpuno bezbedna i DCI SL ne može da garantuje apsolutnu sigurnost elektronskih komunikacija. Dci SL ne prihvata nikakvu odgovornost u vezi sa gubitkom, curenjem, povredama, korupcijom ili uništavanjem podataka prikupljenih putem elektronskih komunikacija koje nisu pod njegovom kontrolom. Pozivamo vas da pročitate preporuke CNIL da obezbedite svoju internet vezu i da se uverite da koristite internet bezbedno.

VAŽEĆI ZAKON

Povezivanjem na sajt, posetom ili korišćenjem sajta, saglasni ste da budete obavezani odredbama ovih uslova, u skladu sa francuskim zakonom i isključivom nadležnošću sudova Francuske. Ovaj sajt je optimizovan za rezolucija ekrana od 1024 k 768 piksela i za pregledače IE V.7 i veće, kao i Mozilla FF 4.0 i više.