Oslanjajući se na više od 48  godina iskustva, kroz 5 različitih koraka, naša stručnost garantuje optimalnu negu za vašu odeću i kućni tekstil:

DIJAGNOSTIKA

Prilikom prijema Vaše odeće ili kućnog tekstila, vršimo pregled artikala, na osnovu kojeg preporučujemo adekvatne tretmane čišćenja i dodatnih usluga

PRED-TRETMAN

Za razliku od čišćenja, koje se vrši na celini određenog atikla, pred-tretman ima lokalni karatker i primenjuje se na delove artikla na kojima se nalaze mrlje ili fleke. Za ovaj deo procesa, 5àsec bira najkvalitetnija sredstva koja uspešno otklanjaju mrlje i fleke različitog porekla, a koja su ujedno prilagođena bojama i karakteristikama materijala na koje se posebnim procedurama nanose. Kvalitetan pred-tretman je preduslov za uspešno čišćenje.

ČIŠĆENJE I PRANJE

5àsec koristi različite tehnike čišćenja: hemijsko (suvo) čišćenje, vlažno čišćenje ("wet cleaning") i pranje. Primenu svake od navedenih tehnika određuju vrsta i karakteristike materijala koji se čisti.  

PEGLANJE

Zahvaljujući profesionalnoj opremi poslednje generacije i specijalnim metodama peglanja koje je 5àsec razvio, tekstil se pegla na način koji obezbeđuje najviši kvalitet a istovremeno ne oštećuje tekstilna vlakna. Naše tehnike se stalno unapređuju kako bi ovaj naporan deo procesa, našim zaposlenima omogućio što bolje ergonomske uslove.

KONTROLA KVALITETA

Nakon procesa peglanja sprovodi se provera kvaliteta čišćenja i peglanja. Pozivamo Vas da prilikom preuzimanja vaših artikala i Vi proverite kvalitet.